Kommande

Nästa programpunkt.

Se hela programmet för våren 2020 »

Rönnskärs udde, söndagen 12 april
Möt våren vid Rönnskärs udde, Väddö. Vi hoppas pricka in en dag då mycket fågel är på väg norrut mot sina häckplatser. I mitten av april sträcker ejdrar och andra änder förbi om förhållande är de rätta. Många och stora flockar av bofink och kanske några rovfåglar kanske också är i rörelse? Om inte annat är i alla fall chansen stor att vi får se eller höra några nyanlända vårfåglar av diverse arter. Varma kläder är bra att ha.
Samling: vid Friskis & Svettis, Norrtälje, infart från Carl Bondes väg, kl. 04.30. Det går även att ansluta direkt vid Rönnskärs udde.
Ansvarig: Magnus Bladlund, tel, 0702 – 09 42 12.

Med anledning av Covid19
Inte bara våren tvekar – ömsom dagar med lysande vårblommor och sjungande lärkor, ömsom bottenfrusna vattensamlingar och tysta ugglekvällar – utan också vi som ansvarar för föreningens program gör så.
Styrelsen i ROF följer förstås händelseutvecklingen och de rekommendationer som ges med anledning av covid19.
Vi ser dock ingen anledning att tills vidare ställa in våra utomhusaktiviteter. Däremot så ber vi alla som inte känner sig helt friska att inte medverka vid dessa aktiviteter. Till skillnad från det normala kan det också vara bra att köra med egen bil, så länge som situationen är som den är.
Hälsningar styrelsen

Kommentarer inaktiverade.